MENIU

Camion răsturnat peste o maşină de pe sensul OPUS, pe Autostrada Soarelui. 7 ore de BLOCAJ!

Trei oameni au fost răniţi, sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc pe Autostrada A2, în urma răsturnării unui camion, traficul fiind blocat la această oră, scrie news.ro. Potrivit ISU, cabina TIR-ului a căzut peste autoturism, în interiorul căruia se află un bărbat conştient, încarcerat. Autotrenul este răsturnat pe lateral, pe partea carosabilă. Reprezentanţii ISU precizează că o altă persoană implicată în accident este conştientă şi are câteva zgârieturi.

UPDATE 20.00 Traficul rutier a fost reluat, sâmbătă seară, pe Autostrada A2, în ambele sensuri, la aproape şapte ore după accidentul în care un camion care circula dinspre Bucureşti s-a răsturnat peste un autoturism aflat pe sensul opus, la kilometrul 33, în dreptul localităţii Fundulea.

Circulaţia pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa s-a reluat în condiţii normale pe ambele sensuri, anunţă Centrul Infotrafic. Traficul a fost oprit aproape şapte ore pe sensul spre Constanţa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion încărcat cu cereale şi un autoturism.

Un bărbat aflat în autoturismul peste care camionul s-a răsturnat, după ce a rupt parapetul care desparte sensurile de mers, a fost descarcerat şi extras din maşină după aproximativ două ore şi jumătate de la producerea accidentului.

UPDATE 14.59 Cântăreața de muzică ușoară, Ileana Șipoteanu, a dat mai multe detalii de la fața locului: „Stăm de aproape două ore aici, coada este lungă de vreo 2-3 kilometri, de unde suntem noi! Noi suntem înainte de Fundulea. Suntem terminați nervos. Am auzit că este încarcerată o femeie. Este îngreunată situația. Cu vreo 300-400 de m, nu te mai lasă să înaintezi, eu am fost pe jos până acolo. Mergem cu 20 km/h. Sunt oamenii care merg la mare, oameni cu foarte mulți copii, câini, ce e aici… Acum mergem, dar până acum nu am înaintat. Bate soarele aici infernal”, spune Ileana Șipoteanu, pentru ZIUA de Constanța.

"Circulaţia este întreruptă pe Autostrada A2 la kilometrul 33 în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi. În jurul orei 12.45, un camion care circula pe sensul către Capitală s-a răsturnat peste parapetul care desparte sensurile de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism Opel de pe sensul celălalt", a spus inspectorul Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic. 

Creangă a precizat că trei oameni au fost răniţi în urma accidentului.

"Pe sensul către Bucureşti se circulă îngreunat pe o singură bandă, iar pe sensul către Constanţa  traficul este oprit. Potrivit primelor date, trei persoane au fost rănite", a mai spus inspectorul Adrian Creangă.

Mai multe articole despre:
accident alegeri măsuri camion decizii A2 răsturnat