MENIU

Accident Pantelimon. Minorul care a ucis un copil și a lăsat un altul infirm, din nou în fața procurorilor. Tânărul este cercetat pentru OMOR

Accident Pantelimon. Minorul care a ucis un copil și a lăsat un altul infirm, din nou în fața procurorilor/ Arhivă foto

Continuă audierile în cazul tragicului accident de lângă parcul Pantelimon. Astăzi, în fața procurorilor va ajunge și minorul de 16 ani care se afla la volan în momentul accidentului. Ultimele analize ale anchetatorilor arată ca înainte de impact, tânărul se afla într-un apel video și inhala gaz ilariant. În plus, acesta va fi judecat pentru omor, după ce magistrații au decis să-i schimbe încadrarea juridică. 

La Parchetul de pe lângă Tribunalul București urmează să ajungă astăzi minorul în vârstă de 16 ani, care se afla la volan în momentul accidentului. 

Tânărul urmează să fie audiat de procurorii care vor să strângă cât mai multe probe în acest dosar. 

Până în prezent au fost audiați părinții victimelor, dar și tânărul care i-a dat mașina minorului și care se afla pe scaunul din dreapta în momentul în care a avut loc accidentul de lângă parcul Pantelimon. 

Ultima dată când minorul de 16 ani a stat în fața magistraților, aceștia au decis să îi schimbe încadrarea juridică în baza probelor. 

Ultimele analize ale anchetaorilor au rătat că înainte de impact tânărul se afla într-un apel video. Mai mult, consumase gaz ilariant. Tocmai din acest motiv, acesta este în prezent cercetat pentru tentativă de omor și omor, și nu pentru ucidere din culpă. 

Dosar accident Pantelimon. Tânărul care a împrumutat mașina, acuzat de ucidere din culpă

Vedem o schimbare și în cazul pasagerului, urmărirea penală fiind extinsă în cazul tânărului care se afla pe scaunul din dreapta în momentul impactului. În prezent, acesta este cercetat pentru ucidere și vătămare corporală din culpă, deși inițial acesta era cercetat pentru încredințarea mașinii unei persoane care  nu are permis de conducere.