MENIU

Accident Pantelimon. Minorul care a ucis un copil și a lăsat un altul infirm află astăzi dacă rămâne în AREST

Accident Pantelimon

Zi importantă în dosarul in care se judecă accidentul din Pantelimon ! Minorul de 17 ani care a provocat accidentul mortal află astăzi dacă urmează să fie judecat în libertate, în arest la domiciliu sau rămâne închis. Între timp, ancheta continuă iar la audieri sunt așteptați și părinții copiilor. 

Astăzi este o zi importantă. Așteptăm să vedem ce decizie va lua judecătorul, respectiv dacă minorul care se afla la volan în momentul producerii accidentului va rămâne în arest sau va fi luată o altă măsură în ceea ce îl privește. Vorbim despre faptul că acesta își dorește să fie cercetat în libertate. 

Știm că atât minorul, dar și tânărul de 19 ani - prietenul său, cel care i-a dat mașina să o conducă, chiar dacă nu are vârsta legală - au ajuns deja în fața procurorilor și au dat explicații cu privire la modul în care s-a produs tragicul eveniment. 

Imagini dramatice de la locul tragediei din Pantelimon: zeci de candele și jucării de pluș pe trotuarul unde și-a găsit sfârșitul băiatul de 9 ani

Avocatul minorului a declarat astăzi că acesta regretă fapta pe care a comis-o. 

În aceșasi timp, în aceste zile ar trebui să ajungă în fața procurorilor și cei doi părinți. 

Pe de altă parte, Maria, fetița de 7 ani, cea care a rămas un picior, se simte mai bine însă va rămâne în continuare internată, sub supravegherea medicilor.