MENIU

Accident mortal pe șoseaua de centură a Capitalei. Un șofer a intrat cu mașina în bordură, apoi s-a răsturnat de mai multe ori - VIDEO

Pe șoseaua de centură a capitalei, în zona Popești-Leordeni, a avut loc un accident tragic în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața. Incidentul s-a petrecut după ce mașina pe care o conducea a lovit o bordură și s-a răsturnat de mai multe ori, ajungând într-un câmp. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Cum s-a întâmplat tragedia

Conform martorilor, șoferul circula cu viteză mare, iar într-o clipă de neatenție a pierdut controlul volanului. Mașina a lovit bordura și s-a răsturnat în afara carosabilului, rezultând într-un accident fatal pentru tânărul aflat la volan.

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a furnizat mai multe detalii despre incident. „La data de 12 iulie, în jurul orei 23:25, un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DNCB, în afara orașului Popești-Leordeni, din direcția comunei Berceni către Glina, la km 30, a pierdut controlul volanului și a lovit bordura din dreapta, părăsind partea carosabilă. În urma accidentului, bărbatul a decedat.”

Echipele de poliție ale Serviciului Rutier Ilfov s-au deplasat la fața locului pentru a efectua investigațiile necesare. „A fost întocmit un dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat IPJ Ilfov.

 Poliția continuă să investigheze circumstanțele exacte ale incidentului pentru a stabili toate detaliile acestui eveniment nefericit.