MENIU

Accident mortal, pe o trecere de pietoni din Mureș. O femeie a fost decapitată după ce a fost lovită în plin de un camion

Accident mortal, pe o trecere de pietoni din Mureș. O femeie a fost decapitată după ce a fost lovită în plin de un camion

Accident înfiorător, într-o comună din Mureș! O femeie de 85 de ani a murit după ce a fost lovită de un camion, chiar pe trecerea de pietoni. În urma impactului deosebit de violent, victima a fost decapitată. 

O femeie de 85 de ani a fost accidentată mortal, miercuri după amiază, în comuna Sâncraiu de Mureș. Potrivit presei locale, în momentul impactului deosebit de violent, victima se afla chiar pe trecerea de pietoni. În apropiere de locul tragediei se află și o școală. 

Se pare că bătrâna se îndrepta către un magazin din apropiere. Imediat ce a pășit pe trecere, însă, a fost acroșată de camion și, după ce a fost trântită la pământ, a fost prinsă sub mastodont. 

A fost nevoie de intervenția echipajelor de specialitate pentru a scoate victima de sub camion. 

Șoferul autoutilitarei care a lovit-o în plin, un bărbat de 34 de ani, din Târgu Mureș, a fost testat pentru consumul de alcool, însă rezultatul a fost negativ. 

O anchetă urmează să stabilească dinamica accidentului. 

Potrivit localnicilor, zona este una periculoasă, mai multe mașini fiind surprinse circulând cu viteze peste limita legală. 

Circulația a fost blocată aproximativ două ore.