MENIU

Accident mortal pe o stradă din orașul ilfovean Măgurele

Un accident rutier a avut loc în joi seară pe șoseaua Atomiștilor din orașul Măgurele, județul Ilfov. Incidentul a implicat două autoturisme și a avut drept consecință rănirea unei persoane și decesul altor două.

Potrivit IPJ Ilfov, la ora 18:53, polițiștii a fost notificați cu privire la producerea unui accident rutier pe șoseaua Atomiștilor din orașul Măgurele. Incidentul a implicat două autoturisme și a avut drept consecință rănirea unei persoane și decesul altor două.

La locul incidentului au intervenit rapid polițiștii rutieri din Măgurele și ai Serviciului Rutier Ilfov pentru gestionarea situației. După primele investigații, s-a constatat că accidentul a provocat decesul a doi bărbați, cu vârstele de 24 și 32 de ani, în timp ce un al treilea bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Autoritățile desfășoară în prezent cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.