MENIU

Descoperire șocantă în urma accidentului mortal de pe E85. Bărbatul și-a atacat soția cu un ciocan și apoi a intrat intenționat într-un TIR

Marți după-amiază, pe drumul național E85 din județul Vrancea, un accident tragic s-a produs în timp ce poliția căuta un bărbat suspectat de violență domestică. Anchetatorii cred că acesta a ales să își încheie viața după ce și-a lovit soția în cap cu un ciocan.

Cum s-a întâmplat tragedia

Incidentul a avut loc după ce bărbatul, originar din Mărășești, a avut un conflict violent cu soția sa, pe care a rănit-o grav. Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, unde se află în stare critică.

În timp ce poliția era pe urmele sale pentru atacul comis, bărbatul a accelerat până la 150 km/h și a intrat deliberat într-un autotren în zona Bizighești. Impactul a fost fatal, iar șoferul a murit pe loc.

Autoritățile investighează în continuare circumstanțele care au dus la producerea acestui accident tragic.

 „Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că pe DN2 E85 - în afara localității Bizigești s-a produs un accident rutier. În urma impactului dintre cele 3 autovehicule implicate, a rezultat decesul unui bărbat. În prezent, sunt efectuate cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului și luării măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.