MENIU

Accident MORTAL în Vrancea! Cum a fost prins șoferul, beat, fugit după ce și-a ucis partenera

Un bărbat băut a fost prins de polițiști după ce ucis o femeie în urma răsturnării mașinii și a fugit de la locul accidentului.

„În cursul nopții trecute, în jurul orei 23:30, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum comunal din comuna Popești.

La locul producerii accidentului rutier, polițiștii rutieri au identificat un autoturism în interiorul căruia se afla o victimă de sex feminin, încarcerată, fiind solicitată intervenția echipajelor de la descarcerare și ambulanță.

Din nefericire, pasagera, în vârstă de 36 de ani din județul Vaslui a decedat, relatează realitateadevrancea.net.
Polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea autoturismul în cauză, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în partea dreaptă a sensului de mers.
Pentru fuga de la locul accidentului și pentru că victima a decedat, pe numaele bărbatului reținut pentru 24 de ore a fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, potrivit IPJ Vrancea.
Mai multe detalii despre producerea accidentului mortal pe realitateadevrancea.net.