MENIU

Accident mortal în Giurgiu. Un pieton a fost lovit în plin de o mașină

Un tragic accident rutier a avut loc azi-noapte pe șoseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu, soldat cu moartea unui pieton. Evenimentul s-a petrecut după miezul nopții, când un bărbat aflat pe partea carosabilă a fost lovit de un autoturism. Poliția investighează în prezent identitatea victimei, care nu avea documente asupra sa.

Detalii despre accident

Accidentul a avut loc la ora 02:25, conform informațiilor furnizate de IPJ Giurgiu. Un bărbat de 29 de ani, rezident al municipiului, conducea autoturismul implicat în coliziune. Martorii au declarat că pietonul se afla pe partea carosabilă în momentul impactului.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a sosit rapid la fața locului, însă medicii nu au putut decât să constate decesul pietonului. Polițiștii au efectuat testul etilotest asupra conducătorului auto, rezultatul fiind negativ.

„La data de 18 iulie a.c., ora 02.25, pe șoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe șoseaua Sloboziei, ar fi acroșat un bărbat aflat pe partea carosabilă. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul acestuia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat IPJ Giurgiu.

Investigația continuă

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a identifica victima. Polițiștii solicită ajutorul publicului pentru a obține informații care ar putea conduce la identificarea bărbatului decedat.

Oamenii legii continuă să monitorizeze și să investigheze pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.