MENIU

Accident mortal în Giurgiu. Trei persoane au murit, iar alte cinci sunt rănite

Un grav accident rutier a avut loc pe DN6, între localitățile Valea Plopilor și Stâlpu, în județul Giurgiu, provocând pierderea a trei vieți omenești și rănirea gravă a altor cinci persoane. Incidentul s-a produs când un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Cum s-a întâmplat tragedia

Șoferul unui autoturism, aparent pierzând controlul volanului, a intrat în plin într-o autoutilitară. Echipajele medicale sosite la fața locului au găsit trei bărbați în stop cardio-respirator, însă eforturile de resuscitare au fost zadarnice.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu a mobilizat rapid resursele necesare pentru a gestiona situația. În total, 10 echipaje medicale și de intervenție au fost trimise la locul accidentului:

Trei echipaje medicale de la ISU Giurgiu
Patru echipaje de la Ambulanța Giurgiu
Un echipaj de la Ambulanța București-Ilfov
Un echipaj de la ISU București-Ilfov
Un echipaj de la Ambulanța Teleorman
Un echipaj de pompieri cu autospecială dotată cu modul de descarcerare

„ISU Giurgiu a fost solicitat aseară să intervină pe DN6, între localitățile Valea Plopilor și Stâlpu, în urma producerii unui accident între un autoturism și o autoutilitară. La fața locului s-au deplasat 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic de la ISU Giurgiu, patru echipaje de la Ambulanța Giurgiu, una de la Ambulanța București-Ilfov, una de la ISU București-Ilfov, una de la Ambulanța Teleorman, precum și un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare. Trei bărbați au fost găsiți în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire acestea nu au avut rezultat”, a transmis ISU Giurgiu.

Cinci oameni au fost grav răniți în urma impactului

Cele cinci persoane rănite grav au fost transportate de urgență la spital. Medicii continuă să le acorde îngrijiri, iar starea lor este monitorizată atent. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și circumstanțele care au dus la producerea acestuia.

Tragedia de pe DN6 din Giurgiu scoate încă o dată în evidență importanța prudenței și respectării regulilor de circulație.