MENIU

Accident mortal în București! Un pieton de 46 de ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de marți spre miercuri pe bulevardul Iuliu Maniu din București, unde un pieton a fost lovit mortal de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Victima, un bărbat de 46 de ani, a murit pe loc, în ciuda intervenției rapide a echipajelor medicale.

Tragedie pe o trecere de pietoni din București: un bărbat a fost lovit mortal de o mașină

Potrivit Brigăzii Rutiere, incidentul s-a produs în momentul în care un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, se deplasa pe direcția Lujerului – Doina Cornea. În dreptul imobilului cu numărul 15, din motive încă necunoscute, șoferul a surprins pietonul care traversa strada. În urma impactului, victima a fost declarată decedată la fața locului de către echipa medicală sosită de urgență.

Șoferul autoturismului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero, conform datelor oferite de autorități. În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru a determina cauzele și împrejurările exacte ale tragediei.

„Un autovehicul condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, care circula pe bd. Iuliu Maniu dinspre str. Lujerului către str. Doina Cornea, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 15, din cauze ce urmează a fi stabilite, a surprins şi accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea drumului public. Victima, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost declarată decedată la faţa locului, de către echipajul medical”, a anunţat, miercuri, Brigada Rutieră.