MENIU

Accident Monica Macovei. Concluziile raportului contrazic varianta fostului ministru: mașina a intrat pe contrasens  - victima, la Terapie Intensivă

Apar noi detalii în cazul accidentului în care a fost implicată Monica Macovei. Un expert chemat la locul accidentului spune că fostul ministru al Justiției minte. Ea ar fi intrat cu viteză în curbă, apoi ar fi intrat pe sensul opus, unde ar fi lovit frontal motociclistul. 

La locul evenimentului, poliția a chemat un expert care a formulat o concluzie preliminară. Se pare că fostul ministru al Justiției circula dinspre 2 Mai către Mangalia, a intrat într-o curbă și nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat apoi pe contrasens, lovind frontal un motociclist în vârstă de 56 de ani. 

Într-o postare pe Facebook, Macovei a susținut că motociclistul a fost cel care a pătruns pe banda pe care circula ea și că este nevinovată. 

„Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nicio secundă. (...)Sper ca motociclistul sa îşi revină”, a scris Monica Macovei, pe Facebook.

În continuare, motociclistul se află internat pe secția de Terapie Intensivă și, după ce starea îi va permite, urmează să fie audiat.