MENIU

IMAGINI GROAZNICE. Accident TERIBIL în Buzău: DOI MORŢI

Accident tragic în Buzău

Grav accident, petrecut azi-noapte, într-o localitate din Buzău. Doi tineri au murit, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un gard de beton. Cei doi se întorceau de la discotecă şi circulau cu viteză foarte mare. Oamenii legii urmează să stabilească dacă şoferul era băut.

Tragedia s-a petrecut pe raza localităţii Mărăcineni, din judeţul Buzău. Tinerii, de 19 şi 25 de ani, petrecuseră toată noaptea într-o discotecă dintr-o comună învecinată. Pe drumul spre casă, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina a intrat cu viteză într-un magazin, apoi s-a oprit într-un gard de beton.

O cameră de supraveghere a susrpins momentul în care autoturismul a ricoşat din magazin în gardul din apropiere. Impactul le-a fost fatal celor doi şi a fost atât de violent încât stâlpii de susţinere ai peretelui magazinului au fost distruşi.

După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Oamenii legii aşteaptă rezultatele examenului medico-legal, pentru a vedea dacă şoferul consumase alcool înainte să plece la drum.