MENIU

Accident la Pasajul Lujerului. Un șofer a căzut cu mașina de pe pod - FOTO

O mașină a căzut de pe pod exact pe partea carosabilă a Pasajului Lujerului din București. Șoferul a reușit să scape cu viață și a ieșit din automobil, însă traficul auto și al Tramvaiului 41 au fost blocate. UPDATE: În jurul orei 16:50, traficul a fost reluat. 

Traficul rutier în Pasajul Lujerului a fost reluat, miercuri, după ce a fost întrerupt în urma unui accident în care conducătorul unui autovehicul, după ce a ieşit din parcarea centrului comercial Plaza România, a pătruns pe spaţiul verde şi a lovit gardul de protecţie al pasajului, după care s-a răsturnat.

„Linia 41 este blocată din cauza unui incident produs în zona Lujerului: şoferul unui autoturism a pierdut controlul, iar vehiculul este răsturnat pe calea de rulare a tramvaielor”, a transmis, miercuri, STB.

Compania precizează că, pentru preluarea fluxului de călători, STB SA înfiinţat linia naveta 641.

„De asemenea, publicul călător este informat în timp real despre modificările survenite în circulaţia mijloacelor de transport, prin intermediul aplicaţiei INFOTB”, a mai transmis compania.

Ce spune Poliția Rutieră

„Astăzi, în jurul orei 14:07, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier în zona Pasajului Lujerului din sectorul 6.

Din primele informații, conducătorul unui autovehicul a ieșit din parcarea centrului comercial Plazza România, a pătruns pe spațiul verde și  lovit gardul de protecție al Pasajului Lujerului, după care a căzut pe plafon.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autovehicului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se efectuează cercetarea la fața locului pentru determinarea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Traficul rutier în zona de producere a accidentului este restricționat pe sensul de deplasare dinspre Bd. Timișoara către șos. Virtuții”, spun polițiștii.

Mai multe articole despre:
masina rasturnata pasaj masina pasaj lujerului