MENIU

Accident între un camion şi un microbuz pe DN 15, în pasul Creanga. Trei persoane au fost transportate la spital

Accident între un între un camion şi un microbuz pe DN 15, în pasul Creanga

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident produs pe DN 15, în pasul Creanga, în care au fost implicate un camion şi un microbuz, a informat IPJ Harghita.

"Din cercetările preliminare a rezultat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Topliţa, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un camion şi o semiremorcă, pe DN 15, dinspre Topliţa către Borsec, din cauze ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune laterală cu un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o semiremorcă, condus de un bărbat, de 39 de ani, din judeţul Iaşi, care se deplasa dinspre Borsec spre Topliţa", a precizat sursa citată.

În urma accidentului au fost rănite trei persoane, respectiv o femeie de 30 de ani şi doi bărbaţi de 37 şi 39 de ani, pasageri în microbuz, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele înregistrate fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Traficul a fost blocat total aproximativ 20 de minute, au mai precizat forțele de intervenție.

Sume halucinante cheltuite de Adriean Videanu pe bijuteriile de lux. Vameșii i-au confiscat un colier din aur alb, cu 614 diamante, 11 onixuri și 14 smaralde, în valoare de 488.000 de euro

Mai multe articole despre:
accident camion microbuz politisti