MENIU

Accident între mașina poliției și un autoturism. Cine se face vinovat de coliziune

Accident între mașina poliției și un autoturism

Un poliţist care se afla în timpul serviciului a fost uşor rănit după ce autospeciala pe care o conducea, vineri, în municipiul Constanţa, a intrat în coliziune cu un autoturism.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 17,30 poliţiştii Serviciului Siguranţa Rutieră au fost sesizaţi că la intersecţia străzilor Mangaliei cu Pandurului, din Constanţa, a avut loc un accident rutier între o autospecială de poliţie şi un autoturism, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei persoane.

"Din primele verificări efectuate, autospeciala de poliţie se deplasa pe şoseaua Mangaliei, în regim prioritar, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar la intersecţia cu strada Pandurului a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din partea stângă a conducătorului autospecialei, la culoarea verde a semaforului electric în funcţiune. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a poliţistului care conducea autospeciala de poliţie", se arată în comunicat.

Conducătorii auto au fost testaţi la faţa locului pentru determinarea prezenţei alcoolului şi a drogurilor, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tolea Ciomac, adevărul despre interacțiunea cu Dan Diaconescu la OTV: „Singurul meu regret e că nu am reușit să-l bag în tomberon”