MENIU

Accident înfiorător în Iași: Căruță spulberată de 2 mașini la Podul Iloaiei - Un șofer a murit pe loc, ca și cei doi cai - FOTO

Accident mortal în județul Iași. O căruță a fost spulberată după ce două mașini au depășit-o. Unul dintre șoferi a murit, ca și cei doi cai ai atelajului.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 28 (E 583), localitatea Podu Iloaiei, județul Iași, vineri seară, la ora 20.00, s-a produs un accident rutier, pe DN 28, în zona localității Podu Ilioaiei. Au fost implicate 2 autoturisme și un atelaj hipo. O persoană a murit în accidentul de pe DN 28 (E 583), la ieşirea din oraşul Podu Iloaiei.

Un autoturism a vrut să depășească cealaltă mașină implicată, iar în timpul depășirii, a acroșat căruța. Autoturismul care a fost depășit, a intrat coliziune cu atelajul hipo care fusese acroșat. Mașina care a intrat în depășire s-a oprit după 200 de metri de la locul impactului. Din acest autoturism a rezultat decesul unei persoane. Autoturismul care a acroșat căruța a ajuns pe câmp, la peste 50 de metri distanță de limita cu partea carosabilă. Este vorba despre un autoturism marca Volkswagen, impactul a fost atât de puternic, încât calul a decedat. Mașina a fost distrusă în proporție de 100%, potrivit bzi.ro.

„La sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului rutier s-a constatat că în accidentul rutier sunt implicate două autoturisme şi o căruţă, într-un autoturism este o persoană decedată, în cea de-a doua maşină trei persoane s-au autoevacuat conştiente. În căruţă sunt două persoane, conştiente. Persoanele din autoturism sunt evaluate medical, persoanele din căruţă refuză evaluarea medicală. Calul atelajului este mort”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul ISU Iaşi. 

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe sensul de mers Iaşi – Podu Iloaiei, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, timp de peste 60 de minute.

Sursă Foto: ISU Iași