MENIU

Accident înfiorător în Harghita. Internaționalul de Budapesta a spulberat un tractor. Șoferul A MURIT pe loc - FOTO

Un bărbat a murit, iar cicrulația feroviară a fost paralizată, miercuri dimineață, după ce trenul internațional Brașov Budapesta a lovit în plin un tractor. Potrivit ISU Harghita, accidentul feroviar s-a produs în localitatea Sândominic.

Din primele date, trenul de persoane IR 366 a lovit un tractor cu remorcă, la o trecere la nivel cu calea ferată. Tractoristul a rămas încarcerată între . Aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Trenul de persoane IR 366 Brașov- Budapesta, direcția de deplasare Miercurea Ciuc – Gheorgheni. În tren nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale. Circulația feroviară este blocată, iar circulația rutieră pe DN 12 se desfășoară pe un singur sens, alternativ.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Bălan, cu o autospecială de intervenție. Din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc s-au deplasat 2 echipaje, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și un echipaj SAJ Mădăraș.