MENIU

Accident în Sibiu. Patru persoane ranite într-un sens giratoriu. Salvatorii au intervenit de urgență

Patru persoane au fost rănite și transportate la spital după ce două mașini au intrat în coliziune, marți, în timp ce se alfau într-un sens giratoriu din municipiul Sibiu. 

Potrivit Agerpres, care citează Inspectoratul de Poliție Județean, șoferii și doi pasageri ai mașinilor implicate sunt cei răniți. Ei sunt conștienți, stabili din punct de vedere medical și sunt internați la UPU a Spitalului Clinic Județean din Sibiu.

"Doi dintre pacienţi au fost diagnosticaţi cu traumatism cranio-cerebral, unul cu fractură de radiocarp, iar al patrulea efectuează investigaţii radiologice. Toţi se află încă la Unitatea de primiri Urgenţe", se arată într-un comunicat de presă al spitalului sibian.

Accidentul rutier s-a produs, conform primelor informații furnizate de polițiști, după ce o șoferiță a circulat cu o viteză prea mare în sensul giratoriu, lovind un alt autoturism. n urma coliziunii au fost răniţi conducătoarea auto vinovată de cele petrecute, fiul ei de 21 de ani şi doi bărbaţi din maşina care circula regulamentar. La locul producerii accidentului a intervenit şi echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Mai multe articole despre:
accident răniţi Sibiu