MENIU

ACCIDENT în Pasajul Lujerului din Capitală. Tramvaiul 41, BLOCAT o oră şi jumătate

Traficul tramvaiului 41, blocat vineri dimineaţă

Un accident a avut loc în această dimineaţă în Pasajul Lujerului din Capitală, două maşini au intrat în coliziune, iar una dintre acestea s-a răsturnat pe linia de tramvai. Tramvaiele de pe linia 41 au fost blocate aproape 90 de minue.

UPDATE ORA 9.30. Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost reluată la ora 9.30. Tramvaiul 41 a fost BLOCAT aproape o oră și 30 de minute.

Traficul tramvaiului 41 este restricţionat în acest moment pe sensul dintre Lujerului spre Bd. Timișoara, transmite Poliţia Rutieră Bucureşti.

Un accident a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 8,10 în Pasajul Lujerului din Capitală, două maşini au intrat în coliziune, iar una dintre acestea s-a răsturnat.

Traficul tramvaiului 41 este restricţionat în acest moment, pe direcţia Lujerului-Bulevardul Timişoara, iar Poliţia Rutieră le recomandă şoferilor să evite zona din cauza aglomeraţiei.

O persoană a fost rănită în urma accidentului, Poliţia Rutieră urmând să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul.

"În urma accidentului a fost rănit ușor un bărbat care a fost transportat la Spitalul Universitar pentru a primi îngrijiri medicale. Traficul este restricţionat pe linia tramvaiului 41 pe o direcţie de mers", a declarat la Realitatea TV, Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigadei de Poliție Rutieră București.

Mai multe articole despre:
accident Pasajul Lujerului