MENIU

Accident în lanț pe DN 2, cu patru mașini implicate: Un mort și 14 răniți

Accident în lanț pe DN 2, între localitățile Coșereni și Urziceni, în care au fost implicate patru mașini. O persoană a murit și aproximativ alți 14 oameni au fost răniți, iar autoritățile au declanșat plan roșu de intervenție. Traficul din zonă a fost blocat, anunță Realitatea TV. 

În urma coliziunii puternice, 14 persoane au fost rănite, o persoană a decedat, iar alte patru persoane sunt încarcerate. La fața locului a fost declanșat plan roșu de intervenție. 

UPDATE 18.36 Traficul pe DN2, în judeţul Ialomiţa, a revenit la normal.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Ialomiţa, circulaţia pe DN2 (E85) Bucureşti – Buzău s-a reluat în condiţii normale.

UPDATE 18.31: Cinci persoane rănite în accidentul din Ialomița, direcționate de la spitalul din Urziceni la spitale din București.

Potrivit primelor informații, în accident a fost implicată o dubă care transporta 7 persoane și mai multe autovehicole. 

La fața locului au fost alertate două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și prim ajutor, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru victime multiple și patru echipaje medicale SAJ.

S-a solicitat și un elicopter SMURD la fața locului.

”Este un accident destul de grav în care au fost implicate patru autoturisme. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers. Evenimentul a avut loc la ora 15 și s-a soldat cu mai multe victime. O persoană a decedat și sunt mai multe victime, dintre care 4 încarcerate”, a transmis Adrian Creangă, subcomisar centru INFOTRAFIC al IGPR. 

Cinci persoane dintre cele 14 rănite au fost transportate la spitale din București. Celelalte victime au fost internate la spitalul din Urziceni.

Două dintre persoanele accidentate sunt în stare gravă. Persoanele rănite sunt transportate de către echipajele SMURD şi serviciul de ambulanţă judeţeană, după cum urmează: nouă la Spitalul din Urziceni; trei persoane la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon, o victimă la Spitalul clinic Colentina, iar o victimă la a fost preluata de elicopter pentru a fi transportata la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

Nu sunt cunoscute încă cauzele care au dus la producerea accidentului. 

 

 
Mai multe articole despre:
accident DN2 victime SMURD accidenţ în lanţ