MENIU

Accident în lanț în Capitală. Un bărbat beat și fără permis a lovit trei mașini și un copac, în timpul unei razii a poliției

Un accident în lanț a avut loc azi noapte în Capitală. Un șofer băut și fără permis a lovit trei mașini și s-a izbit de un pom. Totul s-a petrecut în timpul unei razii a poliției.

Martorii spun că impactul a fost foarte violent, iar șoferul care a provocat accidentul a încercat să fugă. A fost prins însă de oamenii care erau în preajmă, înainte ca poliția să ajungă.

„Îmi era dor să ajung acasă la nevastă și la copii”, a fost justificarea lui.

„A izbit taxiul, l-a luat pe jumătatea din spate, a ricoșat în gard și a lovit un pom și nu știu cum s-a întors. Cert este că șoferul vinovat a fugit”, a povestit o femeie care a văzut cum s-a întâmplat totul.

„L-am am văzut venind cu vreo 80, 90, 100 la oră, fără lumini aprinse, fără nimic. A încercat să fugă, l-am oprit eu și cu încă vreo 8-9 persoane. Era foarte agresiv”, a povestit un martor.

În urma raziei, polițiștiii au dat 302 amenzi de peste 210.000 de lei. 16 șoferi au rămas pietoni după ce au fost prinși băuți, drogați sau au depășit limita legală de viteză.

Mai multe articole despre:
accident bucuresti sofer beat politie