MENIU

Accident halucinant! Ce s-a întâmplat după ce CALUL a intrat prin parbrizul unui Daewoo

Un accident șocant s-a petrecut în Guaynabo, Puerto Rico. Un șofer s-a trezit, în mers, cu un cal în mașină! Animalul intrase prin parbriz și, după impact, a încercat minute în șir să se elibereze din capcană.

În imaginile postate pe rețelele de socializare se vede cum calul, Ranchero, după ce a intrat prin parbrizul mașinii, un Daewoo Lanos roșu, a rămas agățat, cu un picior în aer și cu partea din față pe bancheta mașinii.

Imaginile au strâns milioane de vizualizări, iar internauții au organizat o campanie pentru a strânge donații prin care să-i asigure bietului animal recuperarea rapidă. 

Potrivit presei locale, salvatorii sosiți la locul tragediei au fost nevoiți să taie mașina pentru a elibera calul din strânsoarea de fier. 

Animalul a suferit răni destul de grave, dar s-a recuperat. După accident, acesta a fost transportat la o clinică veterinară și, în scurt timp, a primit și vizita stăpânului său, Machito Swing.

Din fericire, șoferul mașinii nu a fost rănit, dar s-a ales cu o sperietură soră cu moartea! Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.