MENIU

Accident groaznic în județul Cluj, un bărbat a murit, iar o femeie și un copil sunt răniți

În urma impactului, autoturismul s-a transformat într-o grămadă de tablă

Un bărbat a murit, iar o femeie şi un copil de 4 ani au fost răniți, în urma unui accident care a avut loc miercuri, în zona localităţii clujene Mihăieşti. Potrivit polițiștilor, autoturismul condus de bărbat a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un camion.

Șoferul a murit pe loc în urma impactului. Femeia din dreapta a rămas încarcerată, dar a fost extrasă și transportată la spital. O fetiță care se afla pe scaunul din spate și a fost dusă la spital, potrivit știridecluj.ro

Martorii spun că șoferul ar fi adormit și a fost la un pas să iasă de pe drum, pe câmp, dar a tras de volan și a intrat într-o basculantă. 

"Autoturismul condus în direcţia judeţului Sălaj de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autocamion. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea a două persoane din autoturism, o femeie de 39 de ani şi un minor în vârstă de 4 ani. Şoferul autocamionului, un bărbat de 44 de ani, din judeţul Neamţ, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ Cluj.