MENIU

Accident groaznic în Buzău. O şoferiţă a intrat cu maşina în doi pietoni

Doi pietoni au fost loviţi, vineri seară, în Buzău, de o maşină condusă de o tânără care a pierdut controlul volanului, apoi a intrat într-un copac. În accident au fost răniţi şi şoferiţa şi un pasager din dreapta.

Clipe de groază în Buzău. Doi pietoni, de 41 și respectiv 35 de ani, au fost spulberați de BMW-ul scăpat de sub control de o șoferiță de 23 de ani, care s-a înfipt apoi într-un copac. Bilanțul total al accidentului, patru victime.

Conform datelor preliminare, buzoianca de 23 de ani, aflata la volanului unui autoturism BMW de culoare neagră, care circula pe bulevard din direcția Unirii spre Crâng, în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția cu strada Colonel Buzoianu a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe trotuarul din stânga, înfigându-se apoi într-un copac, scrie reporterbuzoian.ro.

Toți cei patru răniți au fost preluați de ambulanțe și duși de urgență la spital. Șoferița vinovată de producerea accidentului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Între timp, polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a reface filmul accidentului.

 

Mai multe articole despre:
accident accident rutier Buzău