MENIU

Accident grav, soldat cu 9 răniți pe "Drumul morții" E85. Printre victime, și 5 copii: doi dintre răniți au rămas încarcerați

Accident grav, soldat cu 9 răniți pe

Un accident rutier grav, soldat cu nouă victime, s-a produs joi dimineaţă pe drumul european E85, pe raza localităţii Drăguşeni. Printre victime se află și minori. Doi dintre răniți, o femeie și un copil, au rămas încarcerați, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru extragerea lor dintre fiarele contorsionate. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 4.20. Potrivit ISU Suceava, în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau nouă persoane, printre care şi cinci minori. Două dintre persoane, o femeie şi un copil, au rămas printre între fiarele contorsionate.

Accident de proporții pe DN2, în județul Suceava. Două persoane au murit şi alte 8, inclusiv doi copii, au fost rănite: a fost activat Planul Roșu de intervenție

"La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport victime multiple, cu sprijinul a şapte echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. În urma evaluării celor implicaţi în eveniment, toate cele nouă persoane, conştiente şi cooperante, au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au extras cele două victime încarcerate şi le-au predat echipajelor medicale şi paramedicale", au precizat oficialii ISU.

După stabilizare, cele nouă victime au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.