MENIU

Accident grav pe un bulevard din Capitală: O tânără de 21 de ani, fără permis, a provocat haos și a fugit de la locul faptei

O tânără de 21 de ani a provocat un incident grav de circulație joi dimineață, pe bulevardul Theodor Pallady din sectorul 3 al Capitalei, punând în pericol viețile altor participanți la trafic. Fata, care nu deținea permis de conducere, a efectuat o manevră periculoasă, virând brusc la stânga fără a se asigura corespunzător.

Ce au transmis autoritățile

Încercând să evite o coliziune, un alt șofer a fost nevoit să tragă de volan și a intrat pe scuarul verde de pe marginea drumului. În urma impactului, pasagerul din mașina afectată a suferit răni și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

În loc să oprească și să ofere ajutor, tânăra a fugit de la locul accidentului, încercând să scape de responsabilitate. Polițiștii Brigăzii Rutiere din București au demarat o anchetă și au reușit să o identifice în scurt timp. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și este cercetată pentru conducerea unui vehicul fără permis și părăsirea locului accidentului.

Autoritățile investighează în continuare circumstanțele incidentului, iar tânăra riscă sancțiuni severe pentru faptele comise.