MENIU

Accident grav pe DN1 în judeţul Sibiu: O maşină a lovit un sens giratoriu şi s-a răsturnat! Două persoane au MURIT

Accident grav pe DN1 în judeţul Sibiu: O maşină a lovit un sens giratoriu şi s-a răsturnat! Șoferul a MURIT

Un tragic accident rutier s-a petrecut luni dimineaţa pe DN1, în afara localităţii Veştem, judeţul Sibiu. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, un autoturism a intrat într-un sens giratoriu la kilometrul 303 şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Șoferul maşinii a suferit răni fatale în urma accidentului şi a fost declarat decedat la faţa locului. Un pasager aflat în autoturism a fost rănit grav, dar nici acesta nu a mai putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare şi una de stingere au intervenit de urgenţă pe DN 1 în zona localităţii Mohu la un grav accident rutier în care a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane. Cele două persoane au rămas încarcerate. S-au efectuat de urgenţă manevre de descarcerare.

„În ciuda eforturilor făcute de salvatori ambele persoane au fost declarate decedate la locul accidentului. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 79 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa şi un bărbat de aproximativ 80 ani care nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a mai transmis sursa citată”, a transmis ISU SIbiu. 

Traficul în zonă este îngreunat, iar şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pentru fluidizarea circulaţiei.

Primele imagini cu accidentul mortal din Parcul Pantelimon: un copil a decedat și altul este în stare gravă

Mai multe articole despre:
accident sibiu sens giratoriu