MENIU

Tragedie rutieră pe A1 București-Pitești: 3 morți și 4 răniți, după ce o dubiță a fost spulberată de un TIR - FOTO/VIDEO

Trei oameni au murit și alți patru au fost răniți după ce o autoutilitară a fost izbită de un autocamion, pe A 1 București-Pitești. Se pare că autocamionul staționa pe banda de urgență în momentul coliziunii. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A 1 București-Pitești, la kilometrul 74, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un autocamion.

 

VIDEO

„În urma impactului au rezultat trei victime, care sunt încarcerate, toate persoanele aflate în cele două autovehicule fiind în evaluare medicală”, precizează Poliția Română.

Printre răniți se află și un minor (găsit inconstient, iar dintre celelalte trei persoane implicate în accident, două nu necesită îngrijiri medicale.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență ale sensului de mers către Pitești, valorile de trafic fiind în creștere.

 

Mai multe articole despre:
accident bucuresti pitesti accident a1