MENIU

Accident grav la Bacău. O fetiţă de un an şi trei luni a fost rănită

Accident grav la Bacău

O fetiţă în vârstă de un an şi trei luni din Bacău a fost rănită într-un accident provocat de un şofer băut care, pe fondul vitezei, a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar pe contrasens şi în care se afla şi copila, în final maşina oprindu-se în gardul unui imobil.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a avut loc pe strada Înfrăţirii din municipiului Bacău, pe fondul consumului de alcool al şoferului, în vârstă de 34 de ani, şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Anchetatorii susţin că şoferul nu a redus viteza într-o curbă şi, după ce a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens, unde a lovit o maşină condusă regulamentar de un bărbat de 41 de ani, iar apoi s-a oprit în gardul unei locuinţe.

"În urma impactului, o fetiţă de un an şi trei luni, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde a primit îngrijiri medicale. Şoferul de 34 de ani care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,32 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 34 de ani pentru vătămare corporală din culpă.