MENIU

Accident grav, pe Șoseaua Progresului, din București: un mort, după impactul cu un tramvai. Substanțe psihoactive, depistate după testarea vatmanului - VIDEO

Un grav accident de circulație s-a produs, în această dimineață, pe Șoseaua Progresului, din București. Potrivit primelor informații, un autoturism a intrat în plin într-un tramvai. Șoferul, rămas încarcerat, a decedat ulterior. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de prim-ajutor. Circulația tramvaielor a fost blocată timp de aproximativ 3 ore. Pentru a veni în sprijinul călătorilor a fost înființată linia navetă 625, care circulă între Piaţa Danny Huwe şi Şura Mare, conform anunțului făcut de STB.

UPDATE 

S-a reluat circulația tramvaielor liniilor 1, 10, 11, 25 și 47 între Eroii Revoluției și Razoare. 

Timp de aproape 3 ore circulația tramvaielor a fost întreruptă pe tronsonul Sura Mare - piața Dany Huwe, din cauza unui accident de circulație.

În prezent cercetările Brigăzii de Poltiei Rutieră la fața locului s-au finalizat, iar calea de rulare a fost degajată de caroseria vehiculului implicat în accident. 

STB SA informează călătorii ca circulația tramvaielor s-a reluat în zona, însă va fi menținută temporar și linia naveta 625. 

Cercetările privind cauzele accidentului de circulație care provocat acest blocaj sunt continuate de Brigada de Poliție Rutieră. În paralel, o comisie tehnică a STB va efectua o anchetă cu privire la circumstanțele în care a avut loc acest accident.

Concluziile vor fi anunțate imediat după finalizarea anchetei Poliției

ȘTIREA INIȚIALĂ

Circulația tramvaielor este blocată, la această oră, dinspre Răzoare spre Calea Rahovei, din cauza unui accident extrem de grav.

Potrivit anunțului făcut de Societatea de Transport Bucureşti (STB SA) pe reţeaua X, din cauza accidentului este blocată circulaţia tramvaielor pe liniile 1, 10, 11, 25 şi 47, de peste 60 de minute, pe Şoseaua Progresului, în zona staţiei Inox, pe ambele sensuri de mers.

Pentru preluarea călătorilor a fost înfiinţată linia navetă 625 care circulă între Piaţa Danny Huwe şi Şura Mare, mai arată sursa citată.

Potrivit primelor informații, în jurul orei 7:20, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șos. Progresului dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului, moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție.

În urma accidentului de circulație, conducătorul autovehicului a rămas încarcerat, iar după extragere prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Se efectuează cercetarea fața locului pentru determinarea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul de circulație.

Potrivit polițiștilor, vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost condus la sediul INNL pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Circulația tramvaielor pe șos. Progresului este restricționată pe ambele sensuri de deplasare.