MENIU

Accident grav, în Suceava: 2 răniţi după ce s-au răsturnat cu motocicleta - FOTO

Sursa foto: ISU Suceava

Un accident grav a avut loc, miercuri, în zona localităţii Dănila, județul Suceava. Două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu motocicleta, potrivit realitateadesuceava.net. 

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială, o ambulanţă SMURD TIM, dar şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Cele două victime, ambele conştiente, au primit primul ajutor la locul incidentului, iar ulterior au fost transportate cu ambulanţele SMURD şi SAJ la Spitalul Judeţean de Urgenţă, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.



Înainte de sosirea echipajelor, la faţa locului a ajuns un pompier aflat în timpul liber, care, împreună cu fiul său, l-a asistat pe unul dintre cei doi răniţi, mobilizându-i capul pentru protecţia coloanei cervicale.

Anterior, pompierul a sunat la 112 şi i-a dat toate informaţiile necesare medicului coordonator, pentru a se decide asupra tipului de echipaje ce urmau să fie trimise la faţa locului.

Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.