MENIU

Accident grav în Sibiu. O șoferiță a rănit 4 oameni după ce s-a oprit cu mașina într-un zid

Cinci oameni au ajuns la spital în stare gravă, după ce o șoferiță de 19 ani s-a oprit cu mașina într-un zid. Poliția spune că aceasta circula cu o viteză mult prea mare și a pierdut controlul automobilului.

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă seara, după ce o tânără de 19 ani, din oraşul Agnita, a intrat cu maşina în zidul unei clădiri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

"Poliţiştii rutieri intervin la un accident produs pe strada Avram Iancu, în Agnita. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei neadaptate, o tânără în vârstă de 19 ani, din Agnita, a virat la dreapta şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a celor 4 pasageri, care au fost transportaţi la spital conştienţi", a precizat Elena Welter.

Şoferiţa de 19 ani s-a ales cu mai multe excoriaţii şi a fost transportată la Spitalul Orăşenesc din Agnita. Ceilalţi patru pasageri, toţi minori, au suferit diverse traumatisme fiind transportaţi la Spitalul Orăşenesc din Agnita şi Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu.

Mai multe articole despre:
soferita 19 ani agnita accident zid