MENIU

Accident grav în Râşnov. Impact devastator între un autobuz cu pasageri și o camionetă: un mort, 3 răniți. Circulația, blocată complet

Un grav accident de circulație a avut loc, în această dimineață, pe Drumul Naţional 70A, în Râșnov. O persoană a murit și alte trei au fost rănite în urma impactului dintre un autobuz de transport persoane și o camionetă. 

Potrivit primelor informații, în urma impactului deosebit de violent dintre cele două autovehicule, şoferul autoutilitarei a murit, iar şoferul autobuzului, dar şi un pasager au fost preluaţi de către echipajele SMURD şi ale Ambulanţei, prezente la faţa locului.

Victimele sunt stabile şi vor fi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov.

Accident grav, în Teleorman: două autocare și un TIR, în flăcări: 4 victime - VIDEO

Polițiștii au început o anchetă. Din primele date, şoferul autoutilitarei ar fi părăsit partea lui de mers şi ar fi pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent de autobuz.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 73A, localitatea Râșnov, județul Brașov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un autobuz de transport persoane. În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care conducătorul autoutilitarei a decedat, iar șoferul autobuzului și un pasager sunt conștienți, transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Se estimează reluarea traficului în jurul orei 08:00", a transmis reprezentanţii Centrului INFOTRAFIC al IGPR.