MENIU

Accident grav în nordul Capitalei: Două mașini distruse în urma impactului

Un accident rutier grav a avut loc în zona de nord a Bucureștiului, soldat cu rănirea unei tinere, care a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. 

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, 9 octombrie 2024, în jurul orei 19:35, pe strada Barbu Văcărescu, conform informațiilor furnizate de Brigada Rutieră.

Potrivit primelor investigații, o femeie în vârstă de 44 de ani, aflată la volanul unui autoturism, se deplasa dinspre Bulevardul Aerogării către intersecția cu Șoseaua Pipera. Din motive încă necunoscute, aceasta a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 20 de ani.

„La data de 09.10.2024, în jurul orei 19.35, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe str. Barbu Văcărescu.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele informații, un autovehicul condus de către o femeie în vârstă de 44 de ani, care a circulat pe str. Barbu Văcărescu dinspre bd. Aerogării, la intersecția cu Șos. Pipera, din cauze ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 19 ani. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducatorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

O victimă transportată la spital

În urma impactului, o pasageră în vârstă de 19 ani a fost grav rănită. Tânăra a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale de urgență. Din fericire, testele efectuate cu aparatul etilotest au indicat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool înainte de accident.

Brigada Rutieră a Capitalei continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc acest accident, ce a dus la distrugerea gravă a ambelor vehicule implicate.