MENIU

Accident grav în Mehedinți. Victimele furaseră cazane din cupru și erau date în urmărire FOTO+VIDEO

Un accident rutier s-a produs, astăzi, pe  Drumul Național 56 A, între localitățile Recea și Bucura. Au fost implicate două tiruri și un autoturism înmatriculat în Buzău, trei persoane fiind rănite. Cei trei tocmai furaseră niște cazane și erau date în urmărire.

În urma impactului, trei persoane au fost transportate la spital. Polițiștii au pornit o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul, iar în urma verificărilor, au constatat că victimele accidentului erau de fapt hoți de cazane de cupru, care păgubiseră în această dimineață o persoană din satul mehedințean Mărășești, Baia de Aramă. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările cu privire la posibilul furt.

“La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Oraș Vânju Mare și Serviciului Rutier care, din cercetările efectuate, au stabilit că un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, din direcția Bucura către localitatea Recea, ar fi efectuat manevra de depășire neregulamentară și ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule ce se deplasa pe sensul opus de mers. Din impact, autoturismul a ricoșat într-un alt autotren ce se deplasa pe același sens de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” Transmite IPJ Mehedinți

La fața locului au intervenit și echipajele de salvare, inclusiv o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Toate cele trei victime (aflate în autoturism) au fost preluate de ambulanțe și transportate de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Mai multe articole despre:
accident mehedinti accident grav hoti cazane