MENIU

Accident grav în județul Brașov: 10 victime după o ciocnire violentă pe DN1 - 2 copii și un adult au ajuns la spital

Accident grav în județul Brașov: 10 victime după o ciocnire violentă pe DN1 - 2 copii și un adult au ajuns la spital

Un grav accident rutier a avut loc duminică în județul Brașov. Au fost afectate 10 persoane, dintre care 6 sunt copii. O parte dintre ei au fost transportați de urgență la spital. 

Accident grav în județul Brașov, duminică dimineață. Două mașini s-au cionit violent pe pe DN 1, între Perșani și Vlădeni. Potrivit ISU Braşov, accidentul a avut loc la ora 11:00.

În ambele autoturisme se aflau 10 persoane, dintre care șase copii și patru adulți.

"Până în momentul de față, trei dintre cele 10 persoane (doi copii și un adult) vor fi transportate la spital. Toate cele trei victime sunt conștiente", transmite ISU Brașov.

La fața locului s-au deplasat deja trei achipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că accidentul s-a produs ca urmare a unei depășiri neregulamentare.

Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind în ușoară creștere.

Potrivit IPJ Brașov, la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.