MENIU

Accident grav în Ialomița. Autoturism răsturnat pe DN21. 4 răniţi, printre care un copil de 10 ani

Foto arhivă

 Un autoturism s-a răsturnat sâmbătă, pe DN21, între localităţile Slobozia Nouă şi Iazu, în urma accidentului rezultând patru răniţi, printre care un copil de 10 ani, informează ISU Ialomiţa.

"În urma evenimentului rutier au rezultat patru victime, respectiv trei adulţi şi un minor în vârstă de aproximativ 10 ani, conştiente, cooperante şi neîncarcerate, care au fost evaluate şi monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării. Ulterior, trei dintre victime, printre care şi minorul, au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru investigaţii medicale suplimentare, iar cea de-a patra persoană nu a necesitat transportul la spital", se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU Ialomiţa.

La locul evenimentului au intervenit patru echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul acestora venind trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.