MENIU

Accident grav în Hunedoara, provocat de un tânăr băut, drogat și fără permis: 3 persoane au ajuns la spital

Accident grav în Hunedoara, provocat de un tânăr băut, drogat și fără permis: 3 persoane au ajuns la spital/ Captură Pagina de Timiș

Un accident grav a avut loc în localitatea Vețel din Hunedoara! Un tânăr de 29 de ani, drogat, băut și cu permisul suspendat, s-a urcat la volan și a lovit o mașină care circula regulamentar pe celalt sens. Individul a fugit de la locul faptei. În urma impactului, atât bărbatul, cât și șoferița celeilalte mașini, dar și pasagerul ei au fost grav răniți. 

Tânărul a fost prins la aproximativ 200 de metri depărtare de locul impactului, chiar de către pompierii care au intervenit la fața locului.

Echipajele de salvatori au ajuns și ele de urgență și au acordat primul ajutor victimelor. Minorul de 15 ani a fost descarcerat, iar toate cele 3 victime au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale și pentru prelevarea probelor biologice.

Autocar cu 57 de persoane, implicat într-un grav accident de circulație pe DN1. Trei persoane, transportate la spital

În cazul bărbatului, aparatul etilotest a arătat o valoare de 0,60 alcool pur în aerul expirat, iar la fața locului au fost găsite indicii că ar fi consumat și substanțe psihoactive.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru vătămare corporală, conducere fără permis și sub influența alcoolului sau al altor substanțe, părăsirea locului accidentului și modificarea urmelor accidentului.