MENIU

O maşină a Jandarmeriei, implicată într-un nou accident grav în Capitală

<p>Accidente cu masina Jandarmeriei</p>
<p>Accidente cu masina Jandarmeriei</p>

Un accident în care a fost implicată o mașină a Jandarmeriei Capitalei a avut loc noaptea trecută la intersecția străzilor Nerva Traian cu Timpuri noi din Bucureşti.

Accidentul a avut loc noaptea trecută pe Podul Timpuri Noi, cu două autoturisme implicate şi 5 victime, dintre care una în stare gravă.

"Din păcate, unul dintre colegii mei este într-o stare mai gravă, a avut o fractură de claviculă şi fractură de bazin", a explicat la Realitatea TV Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Accidentul ar fi fost produs de intrarea pe culoare roşie a unuia dintre autoturisme, poliţia rutieră urmând să stabilească cine este şoferul vinovat.

"Cauza probabilă: nerespectarea culorii roșii a semaforului electric. Urmează să stabilim care dintre auto este în culpa. Ambii conducători auto au fost testați, rezultatul fiind negativ", au spus poliţiştii aflaţi la faţa locului.

Autoturismul marca Dacia Logan acționa în cadrul sistemului 112 și la momentul producerii accidentului se afla în patrulare. Autoturismul era condus de un plutonier major în vârstă de 45 de ani.

În urma accidentului cei patru jandarmi aflați în mașină au avut diverse traumatisme fiind transportați 2 la spitalul Bagdasar arseni și 2 la Pantelimon.

Poliția rutieră face cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Mai multe articole despre:
accident jandarmerie axctual