MENIU

Accident grav în București - Mai multe persoane au fost rănite

Accident

Un accident de circulație a avut loc noaptea trecută în sectorul 4 al Capitalei. Șoferul unei mașini nu a acordat prioritate la schimbarea sensului de mers și s-a izbit de un autobuz. 

Din primele cercetări, șoferul mașinii voia să întoarcă pe linia de tramvai care este destinată și autobuzelor STB, nu s-a asigurat și mașina a fost izbită de autobuzul care circula regulamentar. În urma impactului, persoanele care se aflau în mașină au primit îngrijiri medicale. O tânără de 20 de ani a fost transportată la Spitalul Bagdasar pentru mai multe investigatii. În urma accidentului, traficul în zona a fost blocat minute în șir. 

Un conducător auto care mergea pe sensul de mers dinspre Orășelul Copiilor către Piața Sudului nu a acordat prioritate la schimbarea sensului de mers, în timp ce încerca să întoarcă pe linia de tramvai, care este cale de rulare a autobuzelor STB.

În acel moment a fost acroșat de un autobuz care circula regulamentar pe linia de tramvai. În urma coliziunii, persoanele din autoturism au suferit răni minore, însa circulația rutieră pe șoseaua Olteniței a fost blocată.

Mai multe articole despre:
accident oltenitei