MENIU

Accident grav în Bistriţa. Tre persoane, rănite

Trei echipaje medicale au pornit în urmă cu puţin timp spre localitatea Blăjenii de Joc unde a avut loc un accident rutier. Trei persoane au fost rănite în urma impactului însă deocamdată nu se ştie exact care este starea lor.

Două echipaje SMURD şi unul de la Ambulanţă au pornit de urgenţă spre localitatea Blăjenii de Jos, judeţul Bistriţa Năsăud, unde a avut loc un accident în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc din cauza unui şofer care într-o curbă a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină. Răniţi în urma impactului au fost şoferul vinovat de producerea accidentului, şoferul celeilalte maşini şi soţia acestuia.

Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 20 de ani din Beclean, care mergea pe direcţia Şintereag - Bistriţa. Din cauza vitezei, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens unde a lovit o maşină condusă de un bărbat de 64 de ani din Unirea.

În urma impactului cei doi şoferi au fost răniţi uşor. Câteva contuzii minore a suferit şi o femeie de 64 de ani aflată în autoturismul care circula regulamentar.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest care a arătat că nu consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Sursa: bistriteanul.ro