MENIU

Accident grav în județul Argeș. Mașina de descarcerare, ciocnire cu un autoturism

Un accident rutier grav s-a produs luni după-amiază pe DN7, pe raza comunei argeșene Morărești. 

Accidentul s-a produs între un TIR și un autoturism. În urma impactului, două persoane ar fi încarcerate. Potrivit epitesti.ro, traficul este momentan blocat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (13:00), circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ, în judeţul Argeş, pe DN7, din cauza unui accident rutier care a avut loc în localitatea Morăreşti, în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. Cauza producerii a fost intrarea pe contrasens, iar în urma evenimentului au rezultat două victime.

La scurt timp după acest accident, Poliția Rutieră a anunțat producerea unei noi tamponări, în localitatea Cotmeana, în care a fost implicat un echipaj de descarcerare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (13:10), circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ, în judeţul Argeş, pe DN7, din cauza unui accident rutier care a avut loc în localitatea Cotmeana, în care au fost implicate un autoturism şi un echipaj de descarcerare. În urma evenimentului nu au rezultat victime.

Știre în curs de actualizare

Mai multe articole despre:
accident victime tir descarcerare