MENIU

Accident grav în Arad: Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul

Un bărbat de 44 de ani din județul Arad a suferit răni grave luni, după ce tractorul pe care îl conducea, utilizat pentru lucrări forestiere (TAF), s-a răsturnat în localitatea Căzănești, aproape de comuna Vața de Jos. Incidentul a fost raportat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Accident în Arad

Imediat după producerea accidentului, echipele de intervenție au fost alertate, iar pompierii militari din municipiul Brad, alături de echipajele a două ambulanțe, au ajuns la fața locului pentru a oferi ajutor.

„La sosirea salvatorilor, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme," au precizat reprezentanții ISU Hunedoara. Echipele medicale au reușit să stabilizeze victima, care a fost apoi transportată la spitalul din Brad pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Primele investigații ale poliției au arătat că bărbatul conducea tractorul pe ruta Vața de Jos – satul Ciungani. La un moment dat, acesta a pierdut controlul utilajului, care s-a răsturnat în afara carosabilului. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.