MENIU

Accident grav cu 3 victime, în Giurgiu, printre care și un copil de cinci ani

Un grav accident rutier a avut loc în această după-amiază pe DJ401 A, în apropierea localității Tântava, comuna Grădinari, județul Giurgiu. Două autoturisme s-au ciocnit violent, rezultând trei victime care au necesitat îngrijiri medicale. Printre acestea se numără și un copil de cinci ani.

Cum s-a întâmplat accidentul

Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât una dintre mașini a fost proiectată în câmp. La fața locului au intervenit prompt pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Stației Mihăilești, aducând o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și una de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Cele trei victime – un băiețel de cinci ani și două femei în vârstă de 25 și 75 de ani – au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitale din capitală pentru tratament și investigații suplimentare.

Pompierii au luat toate măsurile necesare pentru prevenirea incendiilor la locul accidentului. În prezent, cazul se află în atenția Poliției, care a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

            Grav accident rutier în Giurgiu, joi după-amiază / Sursa foto - ISU Giurgiu