MENIU

Accident grav, cu 10 victime, în Cluj - Un microbuz și o autoutilitară s-au ciocnit

Accident grav în Cluj. Foto: captură monitorulcj.ro

Un accident grav s-a produs, luni, între localităţile Bogata de Sus şi Bogata de Jos, județul Cluj. Zece persoane au fost rănite după ce un microbuz și o autoutililară s-au ciocnit. 

”Un echipaj SMURD şi unul SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs între localităţile Bogata de Sus şi Bogata de Jos. Solicitarea pentru intervenţia salvatorilor a fost înregistrată în jurul orei 14:40”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Din cele zece persoane care au primit îngrijiri medicale, patru au fost transportate la spital, a mai precizat sursa citată. 

”Echipajul SMURD a găsit la faţa locului un microbuz şi o autoutilitară avariate, iar 10 persoane de la faţa locului au solicitat consultul (...). Dintre acestea, patru persoane, care prezentau afecţiuni uşoare la evaluarea primară, au fost transportate la spital”, a mai precizat ISU.

Din primele informații, șoferul microbuzului, un bărbat de 48 de ani, ar fi intrat pe contrasens într-o curbă, lovind autoutilitara. În urma impactului, al doilea șofer, de 31 de ani, a fost rănit. Ceilalți trei răniți care au fost transportați la spital se aflau tot în microbuz, fiind vorba despre o tânără de 17 ani și doi bărbați de 63 și 64 de ani. 

Polițiștii continuă cercetările. 

Mai multe articole despre:
accident rutier cluj