MENIU

Accident foarte grav între Brăila și Buzău, spre Țintești - 1 MORT și 4 RĂNIȚI după ciocnirea unui camion cu 3 mașini - FOTO

Un grav accident s-a produs miercuri seară pe Drumul Național dintre Brăila și Buzău, către Țintești. O persoană a decedat și mai multe persoane au fost rănite după ciocnirea unui camion de mare tonaj și trei mașini. Traficul a fost restricționat în jurul orei 22.00. 

Miercuri, 15 septembrie, în jurul orelor 22.00, DN2B Buzău - Brăila, în apropiere de intersecția cu DJ204D Țintești, a avut loc un accident rutier cu victime. Poliția și echipaje SMURD acționează la fața locului.

Accidentul s-ar fi produs în urma unei coliziuni între 3 autoturisme și un camion de mare tonaj. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Potrivit unor martori, ar fi vorba de fapt despre două mașini care s-ar fi ciocnit cu un camion de mare tonaj, care staționa pe marginea drumului. După coliziune, una dintre mașini s-a răsturnat în afara părții carosabile, potrivit reporterbuzoian.ro.

Cinci persoane au primit îngrijiri medicale, potrivit IPJ Buzău.

Din păcate, o persoană nu a mai putut fi salvată și a fost declarat decesul.

Traficul în zonă a fost blocat.

Mai multe detalii pe realitateadebuzau.net.