MENIU

Accident extrem de grav pe A1: un copil de 3 ani și un bărbat de 45 de ani au MURIT - Cinci persoane rănite FOTO

Accident Deva-Nădlac
Accident Deva-Nădlac
Accident Deva-Nădlac

Pe A1 Deva-Nădlac, km. 526, sensul spre Nădlac, localitatea Șagu/AR, s-a produs un accident rutier grav în care au fost implicate două autoturisme. 

În urma impactului, a izbucnit un incendiu la unul dintre autoturisme.

Evenimentul s-a soldat cu decesul a două persoane (bărbat, 45 de ani și un copil de aproximativ 3 ani) și cu rănirea altor 5 persoane, evaluate medical.

Accidentul a fost provocat de un tânăr de 29 de ani care nu avea permis de conducere, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Şoferul primului autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul median. Maşina a luat foc, iar ulterior a fost izbită de autoturismul în care se aflau şapte persoane şi care mergea în aceeaşi direcţie.

"La faţa locului au decedat două persoane: un minor de aproximativ 3 ani şi un bărbat de 45 de ani. Alte cinci persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dintre care trei minori, cu vârste între 2 şi 14 ani, şi doi adulţi, de 20 şi 29 de ani", arată IPJ.

Conducătorii autoturismelor au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totuşi, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul care conducea primul autoturism, în vârstă de 29 de ani, din Arad, nu deţine permis de conducere.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Traficul rutier a fost oprit pe sensul către Nădlac pentru a permite intervenția forțelor MAI la fața locului.

Mai multe articole despre:
deva-nadlac accident