MENIU

Accident de muncă înfiorător în Arad! Bărbat strivit de sute de kilograme de fier

Un accident de muncă înspăimântător, soldat cu decesul unui muncitor, s-a petrecut marți, în jurul orei 11:00, în incinta fostului Combinat Chimic din comuna arădeană Vladimirescu.

Victima, un bărbat în vârstă de 49 de ani, angajat ca șofer la o societate comercială, care are ca obiect de activitate extracția pietrișului și nisipului, dar și extracția argilei și caolinului a fost pur și simplu strivit din cauza unei neatenții.

Bărbatul și-a dorit să îndrepte tija de la cala trailerului remorcat la capul tractor pe care îl conducea. După ce a scos bolțul și siguranța și s-a urcat din nou pe trailer, din nefericire „grămada de fier” s-a răsturnat chiar pe pieptul bărbatului care nu a mai avut cum să scape. 

„Din comunicarea operativă a evenimentului trimisă către ITM Arad reiese că victima a vrut să îndrepte tija de la cala trailerului remorcat la capul tractor al autocamionului pe care îl conducea. A scos bolțul și inclusiv siguranța acestuia, s-a urcat apoi pe cală, în partea din spate a trailerului. A căzut, cala răsturnându-se peste el, strivindu-i pieptul și mâna stângă. A fost transportat la spital, unde a decedat. Inspectorii de muncă efectuează cercetări pentru elucidarea împrejurărilor și stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentelor”, a declarat Romina Socaci, purtătorul de cuvânt al ITM Arad, potrivit aradon.ro

Mai multe articole despre:
accident de muncă fier