MENIU

Accident CUMPLIT la intrarea în Medgidia - doi tineri au murit STRIVIȚI de copacii de pe marginea drumului

Doi tineri în vârstă de 22 şi 23 de ani au murit, noaptea trecută, striviţi într-un Audi distrus la peste 100 de km/h, după un accident cumplit produs la intrare în Medgidia, judeţul Constanţa.

Pompieri, echipaje medicale și polițiști au intervenit pentru salvarea a două persoane în urma unui grav accident de circulație care a avut loc noaptea trecută pe bulevardul Independenței din Medgidia, potrivit realitateadeconstanta.net.

Cei doi tineri , încarcerați, au fost extrași de pompieri, însă, din păcate ambele persoane au fost declarate decedate.

Pe fondul vitezei excesive șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și  a intrat în copacii de pe marginea drumului.

În jurul orei 03.20, şoferul autoturismului a accelerat puternic pe drumul liber, iar maşina a derapat şi a ieşit de pe şosea, lovindu-se puternic de mai mulţi copaci, potrivit primelor informații. Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, un echipaj de la Descarcerare, o autospecială SMURD şi una de la Ambulanţă.